Ismerd meg önmagad!
Pszichológia tesztek egy kattintásra

0
Ügyfél
0
kitöltött teszt
Megoldást nyújtunk!

Az önmagunk megismeréséhez vezető út: könnyen, online kitölthető, szakmailag elismert pszichológia tesztek, köztük a CPI és MMPI teszt, valamint IQ tesztek

  • Munkaalkalmassági vizsgálatok során gyakran használnak személyiségteszteket. Felkészülten érkezne az állásinterjúra? Töltse ki tesztjeinket!
  • A személyiségünk meghatározza, hogyan viselkedünk különböző helyzetekben. Ha jobban megismerné saját magát, most itt a lehetőség!
  • A megfelelő munkaerő kiválasztása során nagy segítség lehet egy személyiségteszt és képességteszt (IQ teszt) kitöltetése a jelöltekkel, így átfogóbb képet kaphatunk jellemükről, az adott szerepkör betöltésére való alkalmasságukról.
  • Pszichológusok és pszichológia iránt érdeklődők számára népszerű szakmailag elismert tesztek megismerése és kitöltése lehetséges az oldalon. Vágjon bele!
MIÉRT HASZNOS?
Munkaalkalmasság
Önismeret
Kiválasztás
Pszichológia

Belevágok önmagam felfedezésébe!

Rólunk

A személyiségjegyek , illetve az intelligencia meghatározása teljesen megbízható, az eredményeket a pszichológus elemzi és nem csak írásbeli, de szóbeli visszajelzés kérésére is lehetőség van Skype-on keresztül.

Igény szerint további tanácsadást és szakértést kérhet minden egyéb szervezeti és munkapszichológiai vonatkozású kérdésekben.

Amennyiben a gyorsan kitölthető, azonnali visszajelzéssel járó teszteket részesíti előnyben, ingyenes kérdőíveink is rendelkezésére állnak.

Maradjon kapcsolatba velünk!